Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Medial utvecklingskurs Steg 1 Stockholm

March 5, 2016 @ 10:00 am - March 6, 2016 @ 5:00 pm UTC+1

Nu startar äntligen Zoë’s Mediala skola – medialitet i den nya tiden!

Under utbildningen utvecklas du i din egen takt, för din egen personliga utveckling med möjligheten att Certifiera dig (ej ett krav). Du får pröva på det mesta inom det mediala och uppmanas att utveckla din egen stil inom ditt specialområde, det som du är duktig på. Vi är alla olika och jobbar på lite olika sätt medialt. Vi har alla fallenhet för olika delar inom det mediala och det är viktigt att du får friheten att utveckla ditt eget arbetssätt.

Zoë ger dig fantastiska mediala verktyg, enkla sätt att arbeta medialt i din vardag och även yrkesmässigt, som du utgår ifrån, och du har sedan möjligheten att vidareutveckla dig inom det som du är bra på och tycker är roligast.

Med hjälp av Zoë´ s metoder, arbetar du lugnt och tryggt i de andliga sfärerna, och tack vare hennes höga vibrationer blir det mycket lättare för dig att nå till andevärldens olika dimensioner. De lekfulla och roliga övningarna, garanterar dig många skratt och gör att du naturligt kan föra in en andlig kontakt i din vardag, såväl som yrkesmässigt.

Medialitet i den nya tiden

Det är mycket som har förändrats inom det mediala området och de normer som tidigare varit gällande behöver vi hitta nya vägar för.

Zoë undervisar utifrån hennes djupa visdom om människans enorma potential, vilket i praktiken innebär att vi t ex inte behöver stänga våra chakran som beskydd, att vi kan kommunicera med andra högre sfärer utöver Andra sidan (som man traditionellt jobbat med som medium) mm.

Under utbildningen kommer det bl a att ta sig i uttryck som att Zoë assisterar att kicka igång den mediala förmågan hos deltagarna genom olika aktiveringar, energipåslag och vibrationshöjningar, vilket för kursdeltagarna innebär ett kvantsprång i sin mediala utveckling.

Utbildningens upplägg

Utbildningen är uppdelad i fyra helgkurser och övningskvällar, och kan följas genom Zoë´s fysiska kurser, samt senare även på distans. Du kan följa kursplanen för din egen andliga och personliga utveckling, och du får ett Kursintyg efter varje avslutat steg.

Det finns även en möjlighet att Certifiera dig och då gör du uppgifter, dokumenterar sessioner du utför mm. Dessa uppgifter behöver givetvis vara godkända och motsvara den standard som anses vara lämplig för ett yrkesutövande.

Avgift för certifiering tillkommer.

Varje steg dokumenteras (ljud och bild) så att andra får möjligheten att följa kursstegen på distans.

Vill du inte vara med på någon inspelning respekterar vi det till fullo. Tala bara om det  kursen startar.

Bli en Ljuskommunikatör – för det Högsta bästa!

 

Steg 1

Under steg 1 lägger vi en god grund för det mediala arbetet. Du arbetar mycket med den inre kontakten och med din sensibilitet. Du lär dig att känna, se och höra energier och du börjar arbetet med att etablera en stadig kontakt med din andliga guide, för vidare arbete i andevärlden.

Många delar görs individuellt för att i ett senare steg gå vidare med att arbeta gentemot klient. De flesta övningarna gör du själv under Zoë’s guidning och några övningar görs parvis och/eller i mindre grupp.

 

Kursen innehåller föreläsningar, övningar, meditationer etc.

 

Vi går igenom följande:

– Intuition och magkänsla

– En god kontakt med din egen energi och din inre guidning

– Jordning

– Beskydd – ditt inre ljus

– Skapa en relation till din andliga guide

– Hur du öppnar upp för och skapar en kontakt med Andevärlden

– Hur sker kommunikationen med Andevärlden

– Aktivering av 3e ögat

– Känna, se och höra energier

– mm mm

 

 

Steg 2

Fortsatt kontakt med guiden, kristaller som hjälpmedel i medialt arbete, automatskrift, psykometri, chakraläsning, läsningar (readings), etik och moral, mottagande/klientansvar mm.

 

Steg 3

Kontakt med andra sidan och andra varelser i de högre sfärerna, fortsättning läsningar (readings), kanalisering mm.

 

Steg 4

Remote viewing, akashic records, tidigare liv, läsa livsuppgift mm.

 

Observera att kursplanen är preliminär och kan komma att ändras.

 

 

Tid & Plats:

5-6 mars kl 10-ca17

Nybrogatan 18, Stockholm

Avgift: 2800kr (inkl frukt och thé) alt Delbetala 1500kr 2ggr.

 

 

Avbokningsregler

Observera att din anmälan är bindande, då du lagt din order, även om din betalning inte kommit in. Bokningsavgiften på 1000kr, som ingår i kursavgiften, återbetalas ej.

Om avbokning sker mer än en månad före kursstart återbetalas kursavgiften, men ej bokningsavgiften.

Om avbokning sker mindre än en månad, men mer än en vecka (7 dagar) före kursstart, återbetalas halva kursavgiften.

Om avbokning sker mindre än en vecka (7 dagar) före kursstart återbetalas kursavgiften ej. Endast vid undantagsfall, läkarintyg krävs.

Details

Start:
March 5, 2016 @ 10:00 am UTC+1
End:
March 6, 2016 @ 5:00 pm UTC+1
Event Categories:
,

Organizer

Zoëland
Email
contact@zoeland.org
View Organizer Website

Venue

Föreningen Forum
Nybrogatan 18
Stockholm, Sverige
+ Google Map